Tjänster

Föreläsningar

Veronica har en unikt bred och personlig erfarenhet av att vara ledare i en konfliktfylld och traditionellt manlig miljö. Hon har samlat på sig en hel del kunskap som hon på ett personligt, inspirerande och roligt sätt delar med sig av i sina föreläsningspass om Modernt ledarskap och Systerskap. Tillsammans kan vi komma överens om vilken typ av föreläsning som passar just er.

Veronica är generös med att dela med sig av sina knep och därför uppskattad föreläsare i verktyg för påverkansarbete. Hennes erfarenhet och förmåga gör henne till en av de bättre på att ge grupper praktiska verktyg genom föreläsningar och workshops inom områden som Att tala så andra lyssnar, Att nå ut i sociala media och Att skriva för förändring. Veronicas styrka är att få varje deltagare i gruppen att känna sig sedd och vilja delta.

Du bokar enklast Veronica genom Kvinnliga talare

Opinionsbildning

Då Veronica har extra ordinär kunskap om hur politiska processer fungerar och hur ett budskap ska paketeras för att landar rätt hos beslutsfattare kan hon hjälpa din organisation att effektivt nå framgång. Behöver ni få en genomlysning av en idé eller hjälp med att lotsa er rätt för att få till stånd de förändringar som är viktiga för er verksamhet så kan Veronica vara ett bra verktyg för er. Veronica har också ett unikt nätverk i både det offentliga och civila Sverige som din organisation kan få nytta av för större eller kortare insatser för strategisk opinionsbildning.

Feminism

Veronica är en uppskattad föreläsa kring frågor som rör feminism, allt från teorier kring härskarteknik och genussystem till mer praktiska sakfrågor som normbildande könsroller, föräldraförsäkring och porr.

Om du är osäker på om din organisations jämställdhetsarbete leder rätt så kan Veronica hjälpa dig att genomlysa organisationen och föreslå verktyg för effektivare arbete för ökad jämställdhet.

Veronica Palm – Signatur