Veronica Palm

Föreläsningar / Workshops

Veronica är en uppskattad föreläsare främst i frågor kring jämställdhet i det bredare perspektivet. Hon är generös, inspirerande och personlig. Mest anlitad är Veronica för att prata kring Systerskap, Genussystemet, Härskartekniker, Våld och Feministiska strategier. Tillsammans kommer vi överens om upplägg, omfattning och vilken typ av föreläsning som passar just er.

Författarsamtal

Ett författarsamtal kring någon av Veronicas böcker gör sig osedvanligt bra som ingång i ett mjukare samtal om svåra frågor. Veronica läser valda delar och reflekterar kring egna och andras upplevelser. Utifrån egna erfarenheter drar Veronica tillsammans med publiken slutsatser om samtiden och hur jämställdheten kan utvecklas vidare.

Moderator / Samtalsledare

Med trygghet på scenen, humor och förmågan att lirka vidare kan Veronica skapa en stämning som gör att både publik och paneldeltagare får ut bästa möjliga av stunden. Hennes genuina kunskap och nyfikenhet gör att samtalen kan bena ut komplicerade frågor på ett begripligt sätt. Veronicas breda erfarenhet gör henne till en kunnig moderator inom en rad olika områden som exempelvis bostadspolitik, arbetsmarknad, internationella frågor, välfärd, migration, samhällsekonomi, demokrati, ledarskap, barnrätt, stadsplanering, konsumentfrågor, integration, trafikplanering, pensionssystemet och jämställdhet – så klart.

Jämställdhet på jobbet – Varför är det så svårt?

Även på en arbetsplats där alla vill jämställdhet är det svårt att få till det helt. Strukturerna sitter i väggarna och i oss själva. På ett roligt och fördomsfritt sätt ger Veronicas föreläsning riktad till arbetsplatser och företag svar på frågan Varför är det så svårt? Med humor, värme och personliga erfarenheter lotsar hon gruppen att komma längre i jämställdhetsambitionerna.

 

Du bokar enklast Veronica genom Kvinnliga talare

Veronica Palm – Signatur